Tri-info nr 17

Tri-info nr 17

Te vroeg op school….

Wij constateren dat leerlingen ‘s ochtends weer steeds eerder op school komen. Wilt u er voor zorgen dat uw kind niet eerder dan 8.15 uur op school is.

Geen gym in de sportzaal

Vanaf donderdag 26 april tot juni is er geen gym in de sportzaal bij het Wiringherlant. Dit in verband met examens.

Iep eindtoets

Groep 8 heeft dinsdag 17 april en woensdag 18 april, de IEP eindtoets. Wij vragen u daar deze dagen rekening mee te houden en niets tijdens schooltijd (tandarts oid) te plannen.

Koningsspelen

Vrijdag 20 april hebben wij de Koningsspelen. Wij beginnen deze dag met het Koningsontbijt. De kinderen hoeven thuis niet te ontbijten, dat doen we met z’n allen op school. Dit jaar kiezen wij ervoor om met de hele school spellen te doen op en om het plein. De schooltijden blijven ongewijzigd.

Kamp groep 8

Op woensdag 16 mei tot en met vrijdag 18 mei gaat groep 8 op kamp naar Bergen aan Zee.
Nadere informatie volgt.

KMPO

Ieder gezin heeft de uitnodiging gekregen om de vragenlijst van de KMPO in te vullen. Nog niet iedereen heeft dit gedaan. We zouden het op prijs stellen als u hier een 15 minuten tijd voor wilt maken. Deelname is geheel anoniem. De uitslag van de KMPO geeft ons inzicht over uw mening over de gang van zaken op school. Hierop kunnen wij ons beleid voor de komende jaren baseren.

Afsluiting thema muziek en dans

Op donderdag 24 mei sluiten wij ons project muziek en dans af. U bent van harte uitgenodigd om dit bij te wonen. We starten om 14.00 uur en het duurt tot 16.00 uur.

Incluzio

Inloopspreekuur. Op iedere eerste dinsdag van de maand van 14:15 tot 15:15 is Maaike aanwezig op school in het kantoor van de intern begeleider. ( 8 mei, 5 juni en 3 juli).